Aloe Vera: 6 fordele for din hud og dit hår

Aloe Vera er en urteagtig plante med saftige blade, der ligner en kaktus. Selvom der er omkring 300 arter af Aloe, er det den eneste, der bruges til helbredende formål, takket være dens gavnlige egenskaber. Planten har helt fortjent vundet titlen som den mest værdifulde naturlige kilde til fugt til hud og hår på grund af gel'en produceret af bladene.

Aloe vera

Men hvordan bidrager planten rent praktisk til sundheden og blødheden af ​​din hud og dit hår?

#1 Lindrer forbrændinger og heler sår
Det ligger lige for at Aloe Vera er en naturlig løsning til at modvirke solskoldninger, takket være dets anti-inflammatoriske egenskaber. I praksis skabes et beskyttende lag, der hjælper huden med at genoprette og bevare sin naturlige fugt. Planten er også yderst effektiv til sårheling, da den accelererer reproduktionen af ​​hudceller.

#2 Modvirker ældning
Da planten er rig på naturlige kilder til beta-caroten, vitamin C og E hjælper den huden med at reducere ældningstegn. Det gælder især pletter på huden og de fine linjer. Samtidig bidrager Aloe Vera til at øge kroppens kollagenproduktion og hudens elasticitet.

#3 Din allierede til håndtering af acne-symptomer
Takket være dens naturlige antimikrobielle egenskaber reducerer planten muligheden for infektion i eksisterende bumser. Samtidig hjælper Aloe Vera med at minimere porernes størrelse, samtidig med at det fjerner overskydende talg.

#4 Bidrager til hårvækst
Aloe Vera er med til at aktivere ny hårvækst, da det øger blodcirkulationen til hovedbunden, mens de proteolytiske enzymer fremskynder reparationen af ​​død hud i hovedbunden.

#5 Fjerner skæl
Den naturlige måde til at slippe af med skæl! Aloe Vera hjælper med at helbrede tør hud, svampeinfektioner og overdrevent fedtet hud - alle faktorer der fremmer eller forværrer skæl.

#6 Naturlig hårbalsam
Aloe Vera gel er lige så blødgørende for hår som for huden. Regelmæssig påføring hjælper håret med at bevare vitalitet, glans og blødhed..


Ældre opslag Nyere opslag