Deodoranter: det du skal vide om "bekæmpelse” af kropslugt

Sved er den menneskelige krops normale reaktion mod de faktorer, der får vores temperatur til at stige, såsom øget miljøvarme, fysisk træning, stress, vrede, krydret mad osv. Kirtler udskiller sved for at genoprette vores krops normale temperatur. Sved er normalt lugtfri og farveløs, mens den er lavet af 95 % vand. Så hvad er årsagen til dårlig lugt?

På dette tidspunkt er det vigtigt at afklare at det største "problem" er ikke selve sveden, men mere den dårlige lugt, der skyldes virkningen af ​​hudbakterier, når sveden nedbrydes. I visse kropsdele, såsom armhulerne, hvor der er relativ luftfugtighed og sved dermed bliver "fanget", er det lettere for bakterier at samle sig, og det resulterer i ubehagelige lugte.

Deodoranter vs antiperspiranter
Noget der er værd at påpege - da det ikke er almindeligt kendt - er forskellen mellem deodoranter og antiperspiranter.

Deodoranter bekæmper ubehagelige kropslugte uden at forhindre sved. Deres antibakterielle og svampedræbende egenskaber forhindrer den videre udvikling af mikroorganismer, hvilket giver en følelse af friskhed. På den anden side har vi antiperspiranter der normalt indeholder ingredienser, såsom aluminiumssalte, der trækker hudens porer sammen og dermed forhindrer sveden. Men som vi allerede har forklaret, er sved ikke kun normalt, men også ekstremt nyttigt, derfor er målet udelukkende at slippe af med ubehagelige lugte.

Deodoranter fra MACROVITA
Deodoranter fra MACROVITA har udviklet det mest komplette og brede udvalg af naturlige deodoranter. MACROVITA naturlig krystaldeodorant er et mineralsalt i fast eller flydende form, der effektivt og naturligt bekæmper de ubehagelige kropslugte. Det danner en usynlig hinde på huden, som hæmmer væksten af ​​mikroorganismer, der forårsager dårligt lugt, uden at forhindre hudens vejrtrækning og sved. Dermed skabes en behagelig følelse af friskhed, der varer i 24 timer. Fakta om MACROVITA naturlige deodoranter:

  • Stick eller roll-on (økologisk, uden drivmidler)
  • Op til 100% ingredienser af naturlig oprindelse
  • Alkoholfri
  • Velegnet til alle (mænd, kvinder og børn)
  • Parfumefri eller med behagelige, diskrete dufte
  • Praktisk og nem at bruge

Her ser du en af vores favoritter: Macrovita natural deodorant stick

 


Nyere opslag