Persondata

 

Persondatapolitik for kropoghjem.dk

Ved at benytte denne hjemmeside www.kropoghjem.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og denne Persondatapolitik. Kun Ledelsen i www.kropoghjem.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Hvis du ikke kan acceptere Persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Såfremt du ønsker at handle med os har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig.
vi indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du:

  • gennemfører køb af vores varer på www.kropoghjem.dk
  • tilmelder dig e-mail nyheder
  • sender en forespørgsel, klager eller giver os feedback.

I forbindelse med køb af krop & hjems produkter via www.kropoghjem.dk indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (e-mailadresse, navn, telefonnummer, adresse, og evt. kommentarer, som du knytter til din ordre). Vi har brug for disse oplysninger for at kunne levere det produkt, som du efterspørger, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer eller mistanke om svindel.

Tilmelder du dig e-mail nyheder fra Krop & Hjem indsamler vi dit navn og din e-mailadresse for at kunne sende dig vores nyheder.

Når du bruger www.kropoghjem.dk indsamler vi oplysninger om, hvor på siden du færdes, og hvad du klikker på. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan analysere, hvordan brugerne anvender www.kropoghjem.dk og hele tiden forbedre sidens funktionalitet. Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender pwww.injelunden.com, og statistikken anvendes i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Til dette formål anvendes 3. part services, eksempelvis Google Analytics.

www.kropoghjem.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

I forbindelse med en eventuel betalingstransaktion gennemføres, gemmes kort og betalingsoplysninger ikke efter endt transaktion.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.kropoghjem.dk videregives ikke.

Hvor og hvor længe lagres dine personoplysninger?

De personoplysninger, som Krop & Hjem selv indsamler, lagres på servere i USA og administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på krop & hjems vegne i henhold til denne Persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Personoplysninger relateret til køb slettes 2 år efter købet er gennemført, når der ikke længere kan reklameres over varen i henhold til købeloven, med mindre du forinden anmoder os om at slette dem. Oplysninger relateret til køb kan dog tidligst kræves slettet 16 måneder efter købet af hensyn til sager vedr. svindel, blandt andet sager om misbrug af betalingskort.

Kontaktoplysninger som anvendes til at fremsende e-mail nyheder opbevares så længe, aftalen om fremsendelse af nyheder består og slettes umiddelbart herefter.

Adgang til oplysninger

Spørgsmål og kommentarer til denne Persondatapolitik kan rettes til info@kropoghjem.dk

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen info@kropoghjem.dk

Hvis ikke du får et tilfredsstillende svar fra os, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk.