Tips til god hudpleje ved øjet

Aldringsprocessen er en gradvis opbremsning af hudens stofskifte, der udvikler sig langsomt over årene. Resultatet af denne proces er at huden bliver tyndere og tørrere, samtidig med at dens modstand mod tidens tand reduceres. De første tegn på ældning viser sig så småt i alderen mellem 25-30 og som årene går, tiltager og "uddybes". Men udover den normale slitage med alderen, er vores hud også påvirket af andre faktorer, såsom solbadning, livsstil, kost og stress.

Øjenomgivelserne er særlige, da huden her er meget tyndere og mere følsom. Det er grunden til, at de første rynker normalt opstår omkring øjnene. Den gode nyhed er, at ved at følge et par enkle daglige trin, er det muligt at hæmme forekomsten af ​​rynker, samtidig med at du bevarer et mere ungdommeligt og afslappet udseende. Vær opmærksom på følgende:

Øjencreme: Korrekt og hyppig fugtpleje er uden tvivl det vigtigste skridt i at opretholde en smidig hud ved øjnene.

Øjenmaske: Ud over den daglige brug af øjencreme, kan det anbefales at anvende en øjenmaske 1 til 2 gange om ugen.

Undgå overdreven solbadning: Fotoaldring er en af ​​de vigtigste faktorer, der bidrager til forekomsten eller forværringen af ​​øjenrynker, da ultraviolet stråling påvirker produktionen af kollagen, øger forekomsten af ​​frie radikaler, der forårsager oxidation og fremskynder hudens aldring. Derfor er brugen af ​​en solcreme – hele året rundt – særlig vigtig.

"Sund" livsstil: Aldring er ikke den eneste grund til, at rynker opstår. De afspejler ofte kroppens indre tilstand. "Dårlig" kost fremskynder hudens ældningsproces, mens en kost rig på C-vitamin, fedtsyrer og vand tværtimod er den ideelle kost. Derudover kan rygning, mangel på søvn, stress osv. i høj grad påvirke sundheden samt udseendet af vores hud, så den ser mat og "ældet ud". 

Af øjencreme kan vi anbefale:

MACROVITA Complete Formula Eye Cream med ris, morgenfrue & coenzym Q10. Bevarer den biologiske balance af celler, fugter, nærer og hjælper med at afdæmpe og revitalisere øjenkonturområdet.

Olive & Argan Eye cream er til alle hudtyper. Øjencremen tilfører fugt, opstrammer og plejer de sarte områder omkring øjnene, udglatter fine linjer og reducerer mørke rander og tegn på træthed.

Olivelia Eye Contour Cream til alle hudtyper. Olivelia Eye Contour Cream tilfører fugt til den sarte og tynde hud omkring øjnene.


Ældre opslag Nyere opslag