4+1 hudplejetips til en smuk sommerhud

Sommeren står for døren. De blomstrende haver der fylder os med dufte, samt temperaturstigningen løfter vores humør og fylder os med optimisme. Denne periode påvirker ikke kun naturen, men også behovene i vores hud. Efterhånden som årstiderne skifter, skal vores daglige skønhedsrutine også ændre sig. Ikke alle hudplejeprodukter er velegnede til alle årstider.

Derfor reagerer vores ansigtshud på denne tid af året øjeblikkeligt på de plejebehov, som den nye sæson stiller. For at bevare sit sunde udseende i løbet af sommeren har ansigtet brug for intensiv pleje.

.

Hvis du følger nedenstående 5 tips, har du god mulighed for at bevare en strålende hud henover sommeren:

#1 Det hele starter med en ordentlig renserutine
Alfa og Omega i din daglige rutine. Hvis du ønsker, at din hud skal se sund ud, så spring ikke over afrensning både morgen og aften. Nu, hvor huden bliver mere fedtet, skal du vælge milde rensemidler. OLIVELIA 3-i-1 renseskum renser blidt og skånsomt huden og er rig på naturlige planteekstrakter.

#2 Brug en lettere fugtighedscreme
Dette er et af de vigtigste trin i din daglige skønhedsrutine. Når temperaturen stiger og huden bliver mere fedtet, skal du vælge en fugtighedscreme med fin tekstur, og med en virkning der holder hele dagen lang. Uanset hvad din hudtype er, vil MACROVITA Ultra fine fugtighedscreme, med olivenolie og aloe vera ekstrakt hjælpe din hud med at genvinde og bevare sin naturlige fugt i lang tid, hvilket sikrer dens elasticitet.

#3 Husk at pleje din hals
Fugtpleje af vores hals er lige så vigtigt som vores ansigtspleje, især fra begyndelsen af ​​forårsperioden, da tykt vintertøj og tørklæder ikke længere dækker vores hals. Halsen er oftere udsat for miljøforurenende stoffer, der er ansvarlige for at skabe frie radikaler, og med en nærende olie, der fugter dybt, bliver huden blød og smidig. MACROVITA Olive & Argan Dry oil til ansigt og hals er rig på vitamin E, antioxidanter og fedtsyrer. Olien reducerer de skadelige virkninger, samtidig med at den fremhæver hudens blødhed og lyshed.

#4 Fugt dine læber 
Reagerer dine læber på sæsonbestemte ændringer og soleksponering? Husk, at læbernes hud er meget følsom og har brug for intensiv næring og pleje, så den forbliver blød og beskyttet. MACROVITA Læbepomade hindbær, med mild solbeskyttelse SPF 10, C-vitamin og vegetabilsk voks, booster læbernes naturlige forsvar og holder dem hydrerede og sunde.

#5 Sidst men ikke mindst... Solbeskyttelse
Solcreme anses for essentielt hele året rundt, men særligt om sommeren er det altafgørende for din hud. Prøv MACROVITA Suncare DD ansigtscreme SPF 50 tonet, der kombinerer høj solbeskyttelse med en ensartet naturlig mat dækning... da du også kan bruge den som en let make-up!

 

 

 

 

 


Ældre opslag Nyere opslag