Sommerfodpleje: gode råd til dine fødder og hæle!

Fodpleje, herunder behandling af sål og hæl, er lige så vigtig som at pleje resten af ​​vores krop og ansigt. I løbet af foråret og sommeren, hvor vores fødder ofte er udsat, bliver behovet for fodpleje endnu større. Vi har samlet nogle tips til effektiv pleje af dine fødder og hæle. De er nemme at følge og frem for alt giver de gode resultater!

Fodpleje

Peeling af meget tør hud

Vi nævner ofte, at fugt spiller en nøglerolle for en sund og glødende hud. Det anbefales dog også at eksfoliere dine fødder for at fjerne døde celler, før du fugter dem. Udnyt alle de gavnlige egenskaber ved naturlige ingredienser kombineret med vegetabilske kosmetiske olier ved at forberede denne unikke peeling med kun 3 ingredienser. Du skal bruge 1 spsk granuleret sukker, 1 MACROVITA Avocado olie og 1 MACROVITA Rosenolie. Granuleret sukker er en rig kilde til glykolsyre, en af ​​de mest kraftfulde AHA'er (eksfolierende, alfa-hydroxysyrer), og vil derfor hjælpe med at fjerne døde celler. Avocado- og rosenolierne vil takket være deres værdifulde ingredienser fugte og revitalisere den tørre hud.

Kom ingredienserne i en skål og bland godt, indtil blandingen bliver ensartet. Fordel derefter blandingen på dine fødder, bevæg dig opad med cirkulære bevægelser og gnid forsigtigt i et par minutter for at undgå at irritere din hud. Fjern med lunkent vand og tør huden grundigt af, inden du påfører din fugtighedscreme. Tip: Hvis du ønsker det, kan du påføre blandingen på en hvilken som helst del af din krop, inklusive dit ansigt!

Nu er det tid til at give dine fødder noget specialiseret pleje, hvis dine negle ser ud til at være svage, tynde eller skøre, og dine hæle er ret dehydrerede og sprukne.

Olie giver stærkere negle

Vælg en god olie og kom et par dråber på din ene hånd. Masser blidt overfladen af ​​dine negle og neglebånd. Gentag med den anden hånd. Lad olien sidde i mindst 30 minutter uden at tørre det af eller vaske hænder. Gentag processen dagligt, morgen og aften henover 2-3 dage for bedste resultat.

Til den hårde hud på hælen

Hvordan kommer man af med hård hud? Du kan holde hård hud på fødderne nede med daglig fodpleje og brug af fodcreme. Olivelia fodcreme opfrisker og lindrer tunge og trætte fødder. Cremen indeholder oliven- og mandelolien som forebygger sprækker i huden under fødder og hæle.

 


Ældre opslag Nyere opslag