Om produkterne

Græske naturprodukter til pleje af ansigt, krop og hår. Hovedingrediensen er økologisk koldpresset jomfruolivenolie, der virker både blødgørende, fugtende, opstrammende og anti- inflammatorisk på huden. 

Samtlige produkter er:
- 100% fri for parabener
- Dermatologisk og microbiologisk testet
- kke testet på dyr

Produkterne Indeholder ikke mineralske olier, vaseline, silikone, propylene glykol, eller genetisk muterede stoffer. Alle øvrige ingredienser i produkterne er organisk dyrkede.

Disse fantastiske skønhedsprodukter af græsk oprindelse kombinerer århundreders hemmeligheder omkring brugen af olier til skønhedspleje. Den marokkanske Argan Olie og den græske olivenolie, danner nu i fællesskab rammen om lækre skønhedsprodukter fra græske Macrovita,

I dag har avanceret videnskabelig forskning har vist, at disse vidunderlige naturlige produkter indeholder en overflod af meget stærk antioxidant og kosmetiske ingredienser: terpenoider, carotenoider, iridoider, flavonoider, polyphenoler, sukker, vitaminer, enkeltumættet og flerumættet essentielle fedtsyrer

MACROVITA Olive & Argan´s eksklusive produktlinje danner en perfekt kombination af disse aktive organiske stoffer, som supplerer hinanden, giver langvarig fugt og næring til huden, bekæmper linjer og rynker, virker meget opstrammende og modvirker huden ældning.

Desuden er alle ingredienser mellem 85-99% af naturlig oprindelse, hvilket ikke alene gør produkterne fantastiske for din krop og sundhed, men også tager hensyn til naturen og vegetationen i de områder produkterne dyrkes. Denne filosofi og tilgang til produkterne er noget vi hos Krop & Hjem deler, og en af grundende til at vi står inde for kvaliteten af produkterne.

- Dermatologisk testet

- Indeholder ikke Mineralsk olie, vaseline, propylenglycol, parabener, genetisk muterede planteekstrakter

- Miljøvenlig, ikke testet på dyr

Huden er kroppens største organ og beskytter kroppen og hele organismen mod påvirkninger udefra, men kan også optage stoffer og føre dem ind i kroppen. Anvender du skønhedsprodukter lavet af forskellige syntetisk producerede kemikalier, er der en risiko for at nogle af disse kemikalier kan havne i små mængder i kroppen. Ved at vælge hudpleje der primært er baseret på økologiske produkter kan man minimere kroppens kontakt med uønskede stoffer.

Skønhedsprodukter hvor hovedparten af ingredienserne er organisk eller økologisk dyrket skåner miljøet, da de råvarer der bruges, dyrkes mere skånsomt for omgivelserne. Dertil kommer, at de fleste producenter af naturlig hudpleje fokuserer på miljøet og bæredygtighed i alle led i produktionen.

100% økologiske skønhedsprodukter?

Der findes meget få produkter, der indeholder 100% økologiske ingredienser. Ved organisk dyrkning af planter, må der f.eks. ikke anvendes pesticider, biocider og fungicider. Olier og vandfri salver kan være 100% økologiske, men f.eks. creme, lotion og shampoo også indeholder vand- og vand kan ikke kaldes økologisk. Produkterne fra Macrovita er fremstillet så naturligt som overhovedet muligt, det vil sige at mange af produkterne indeholder ingredienser op til 98 % af naturlig oprindelse. Dertil kommer at nogle mennesker kan udvikle allergi mod stoffer, der ikke er forbudte at anvende i produkter i Danmark. Det kan være forskellige former for tilsætning af duft, selvom disse er lavet på udtræk fra naturlige ingredienser. Hvis man f.eks. er allergisk overfor nødder er det jo et faktum at man ikke kan tåle nødder, uden at disse nødvendigvis er skadelige i øvrigt for mennesker eller naturen, så er man allergisk bør man altid selv læse varedeklarationen på et produkt for at være på den sikre side.

Tekster på denne hjemmeside må ikke kopieres uden aftale med www.kropoghjem.dk