Om Macrovita

 

Den græske producent blev etableret i 1984. MACROVITA udvikler, producerer og forhandler naturlig hud-, hår- og kropspleje baseret på avancerede kombinationer af vegetabilske olier og planteekstrakter, og søger at bevare de oprindelige stoffer og naturlige vitaminer i deres produkter.

MACROVITA var de første til at udvikle produkter, der indeholder olivenolie som en grundlæggende aktiv ingrediens. Deres produkter sælges udelukkende gennem apoteker og udvalgte forhandlere over hele verdenen. Vi har et fantastisk samarbejde med Macrovita, og deres produkter inden for kropspleje er effektive, og uden mineralske olier, vaseline, silikone, propylene glykol, eller genetisk muterede stoffer..

MACROVITA lancerede på grund af den store efterspørgsel efter naturlige plejeprodukter tilbage i 2006 en ny linje af naturlige, olivenolie-baserede skønhedprodukter under varemærket OLIVELIA. De har siden fastholdt den velkendte standard af høj kvalitet og eksklusivitet, bl.a. ved at lancere serien Argan & Olive der er baseret på marokkansk arganolie og den velkendte økologiske olivenolie.